Εταιρεία & Brand Story Fergie the Lama

Η Fergie the Lama είναι ένα online κατάστημα με έδρα την Αθήνα.
Η μικρή μου επιχείρηση έγινε πραγματικότητα το 2021 για να υποστηρίξει την αγορά της βρεφικής ένδυσης με ρουχαλάκια 100% οργανικά. Στόχος της Fergie, είναι να γεμίσει την καθημερινότητα γονιών & μωρών με όμορφα χρώματα, ενθουσιασμό & ανάλαφρα (συν)αισθήματα.

Η Fergie θέλει κυριολεκτικά να ντύσει κάθε ξεχωριστή στιγμή του μωρού σας : Το πρώτο  χαμόγελο, τα πρώτα βήματα , τις πρώτες λέξεις με τον πιο όμορφο τρόπο.

Αυτή είναι η κύρια έγνοια της εταιρείας μου. Να καταφέρνω κάθε μέρα να σας γεμίζω με τις πιο μοδάτες και παράλληλα περιβαλλοντικά ηθικές επιλογές που μπορείτε να έχετε για την ένδυση του λατρεμένου σας.

100% οργανικά υφάσματα σημαίνει

Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται

  • Χωρίς χημικά λιπάσματα
  • Χωρίς εντομοκτόνα και άλλα τοξικά φάρμακα
  • Χωρίς τη χρήση γενετικά μεταλλαγμένων σπόρων
  • Με μικρότερη κατανάλωση νερού
  • Με ανακύκλωση όλων των χρησιμοποιημένων υλών
  • Με οργανικές βαφές

Η παραγωγή του οργανικού βαμβακιού ελέγχεται και πιστοποιείται από διεθνείς οργανισμούς σε κάθε στάδιο, το ίδιο και τα ρούχα που παράγονται από οργανικό βαμβάκι . Οι εταιρείες που παράγουν και εμπορεύονται ρούχα από οργανικό βαμβάκι, ακολουθούν συγκεκριμένες διαδικασίες και πρακτικές, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα στο τελικό προϊόν.

Επίσης, οργανικό βαμβάκι είναι το βαμβάκι που καλλιεργείται με βάση κανόνες και υλικά που έχουν τις μικρότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον! Οι οργανικές παραγωγικές μέθοδοι ανατροφοδοτούν και διατηρούν την γονιμότητα του εδάφους, και δημιουργούν μια βιολογικά διαφορετική γεωργία.