Τρόποι πληρωμής

Τα Προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ.) είναι αυτά που αναγράφονται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης της παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει  αποκλειστικά με τους εξής τρόπους:

  1. Με αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας: εξόφληση με μετρητά στον εξουσιοδοτημένο υπάλληλο της συνεργαζόμενης εταιρείας (courier) κατά την παράδοση του προϊόντος στον τόπο αποστολής που έχει δηλώσει ο πελάτης, με χρέωση 3€
  2. Μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας Visa, Mastercard, Maestro, με ασφαλή τρόπο μέσω ειδικής υπηρεσίας της συνεργαζόμενης τράπεζας.
  3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας GR97 0172 0530 0050 5310 5337 757 (Τράπεζα Πειραιώς) & GR9701401510151002002022435 (Τράπεζα Alpha Bank). Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την κάρτα σας ή επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας μέσω τραπεζικής συναλλαγής, επικοινωνήστε μαζί μας στο +306945705569 για να σας ενημερώσουμε για τους τραπεζικούς λογαριασμούς στους οποίους μπορείτε να προβείτε σε κατάθεση. Στο καταθετήριο της τράπεζας θα πρέπει να αναγράφεται ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας καθώς και ο αριθμός παραγγελίας σας.            

H www.fergiethelama.gr έχει επιλέξει τους καλύτερους συνεργάτες για να σας εγγυηθεί την ασφάλεια των πληρωμών σας με κρυπτογραφημένη και ασφαλή σύνδεση. Όλες οι τραπεζικές πληροφορίες είναι εμπιστευτικές. Το www.fergiethelama.gr επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας σας αποκλειστικά και μόνο για την ολοκλήρωση της μεταξύ μας συναλλαγής και την αποπληρωμή των προϊόντων που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός και εκτός της Ελληνικής Επικράτειας και ειδικότερα στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στη Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Οι αποστολές εντός Ελλάδος επιβαρύνονται με τα παρακάτω έξοδα αποστολής:

Έξοδα αποστολής: 4 ευρώ για παραγγελίες κάτω των 60€ εντός Αττικής & 5 ευρώ για παραγγελίες κάτω των 60€ εκτός Αττικής / Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 60€.

 

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει και από την έδρα του eshop, κατόπιν επικοινωνίας. Από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 08.00 μέχρι 15.00.